Miličević druga na listi HDSSB-a, očekuje da će ući u Sabor

Josipa Miličević
(FOTO: Lidija Galić)

19.10.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 18356

HDSSB je večeras objavio svoje kandidacijske liste za predstojeće parlamentarne izbore. Na listi za našu, 5. izbornu jedinicu, našlo se troje HDSSB-ovaca iz Požeško-slavonske županije: Josipa Miličević na drugom, Vladimir Milković na sedmom i Ljiljana Banožić na 12. mjestu. Nositelj liste je predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin.

- Izuzetna mi je čast što su me iz vrha stranke stavili tako visoko na listu, ukazali mi povjerenje. U stranci sam od osnutka, drago mi je da su prepoznali moj trud, zalaganje i dosadašnje rezultate - rekla nam je Vetovčanka Josipa Miličević.

Podsjetimo, Miličević se dvaput kandidirala za gradonačelnicu Kutjeva. Prvi put je izgubila u drugom krugu od bivšeg gradonačelnika Ivice Nikolića (SDP), a na izvanrednim izborima joj je malo nedostajalo da uđe u drugi krug. Po sistemu "treća - sreća", očekuje da će ovi izbori za nju i za stranku biti uspješni.


- HDSSB je na prošlim parlamentarnim izborima osvojio dva saborska mjesta u 5. izbornoj jedinici. Očekujemo da će tako biti i ovaj put, a nadamo se i boljem rezultatu, da ćemo osvojiti tri ili više mjesta - dodaje.


Miličević je do danas bila tajnica požeško-slavonskog HDSSB-a, a nakon današnje ostavke dosadašnjeg županijskog predsjednika stranke i saborskog zastupnika Dražena Đurovića imenovana je za povjerenicu koja će u roku 90 dana sazvati izbornu skupštinu kako bi stranka izabrala novo vodstvo u Požeško-slavonskoj županiji. Đurovićev odlazak nije htjela komentirati. Rekla nam je tek kako stranka normalno funkcionira, a osim njega nije bilo drugih odlazaka.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI