¨Topole iz parka su vožene bez papira. Ovo podvucite: bez ikakve popratne dokumentacije¨

Dražen Dumančić i Vicko Njavro (SDP)
(FOTO: Lidija Galić)

15.10.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 7171

Požeški SDP-ovci Vicko Njavro, zamjenik predsjednika Nadzornog odbora Hrvatskih šuma, predsjednik revizorskog odbora Hrvatskih šuma Zagreb i Dražen Dumančić, ravnatelj Hrvatskih šuma Požega, na današnjoj su konferenciji za novinare iznijeli podatke o dobrom poslovanju Hrvatskih šuma kako na nacionalnoj tako i na lokalnoj razini. Za sve je, tvrde, zaslužna Vlada RH. Njavro se osvrnuo i na topole posječene u gradskom parku.

- Kvalitetne topole posječene u gradskom parku policija je pronašla u krugu Presoflexa te veći dio prekoputa na neograđenoj ledini. Dostupan drvni materijal je izmjeren i riječ je o 100 kubika. Drvni je materijal u Industrijsku zonu dovezen bez ikakve popratne dokumentacije. Ovo podvucite i naglasite: bez ikakve popratne dokumentacije - dao je naputke novinarima Vicko Njavro ističući da je kubikažu izmjerilo tročlano Povjerenstvo Hrvatskih šuma Požega.

Dražen Dumančić nije želio reći na koliko su procijenjene posječene topole jer je istraga u tijeku, no rekao je da je cijena kubika drveta 164 kune.


U PU Požeško-slavonskoj potvrđeno nam je da je policija postupala u slučaju posječenih topola te je sve proslijeđeno DORH-u.


- Jučer, onako otužan dan, na onu upornu kišu još otužnije je bilo čitati kako se raspisaše požeški portali o velikim investicijama. Citiram jedan koji kaže da je unatoč lošem vremenu gradska vlast obišla radove gdje Komunalac izmjenjuje 200 četvornih metara dotrajalih betonskih kockica na groblju sv. Ilije. Draga Požego, na što si spala, dragi Arslanovčani kao najstariji dio grada, zamislite se nad svim - rekao je na kraju Vicko Njavro, ovaj put kao predsjednik MO Arslanovci.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI