Nemamo kanalizaciju i asfalt, ali imamo močvaru (foto)

Mateja Thür živi u Ulici sv. Vinka Paulskog
(FOTO: Mario Nakić)

15.08.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 12670

Čitatelji iz raznih dijelova Požege nam se i dalje javljaju sa sličnim komunalnim problemima u nadi da će ukazivanjem na njihovu situaciju, oni nadležni ipak na kraju nešto učiniti i prestati se oglušivati na njihove probleme. Mateja Thür živi u Ulici svetog Vinka Paulskog koja izlazi iz Ulice dr. Andrije Štampara ispod Varelovca. Javila se u redakciju 034portala jer njena ulica, slično kao još neki dijelovi grada o kojima smo već pisali, nema ni asfalt ni kanalizaciju.

- U našoj ulici stanuju četiri obitelji. Tražili smo svi skupa od Grada da konačno dobijemo mogućnost priključka na sustav kanalizacije i da asfaltiraju cestu, no sve je ostalo na njihovim davnim obećanjima. U zadnje vrijeme više ništa ni ne obećavaju, kao da su nas zaboravili - kazala je Thür.

U Matejinom susjedstvu nalazi se i započeto gradilište, koje je tako ostavljeno prije par godina. Na njegovom je mjestu u međuvremenu izrasla prava mala "prašuma", velika šikara s barom punom žaba i divljih pataka. Kaže da je moguće da unutra ima i zmija. Nitko ne dolazi to očistiti, a gradske službe također ne reagiraju.







Poslali smo upit u Ured gradonačelnika o problemima u Ulici svetog Vinka Paulskog te kako ih i kada Grad planira riješiti. Kada nam pošalju odgovor s traženim informacijama, nastavit ćemo ovu priču. Do tada, ako imate i vi slične probleme u svojoj ulici slobodno nam javite na e-mail [email protected]. U obzir dolaze svi s područja Požeško-slavonske županije.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI