Kutjevčanin podigao 18 milijuna kuna: ¨Šteta što jackpot nije došao ranije¨

Lutrija - ilustrativna fotografija
(FOTO: Hrvatska lutrija)

01.08.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 16997

Vijest da je netko iz Kutjeva osvojio 18 milijuna kuna u igri Loto 7/39 prije dva je tjedna odjeknula cijelom Požeštinom. Iako se ne zna njihov identitet, Hrvatska lutrija je javila da je sretni dobitnik podigao novac.

Na blagajnu Lutrije stigao je u pratnji supruge. Oboje su bili vrlo sretni i zahvalni na dobitku, ali im je žao što dobitak nije stigao desetak godina ranije.

- Igram već 50 godina i dobivao sam povremeno neke manje dobitke. Uvijek igram iste brojeve na listiću i već sam mislio prestati, ali nekako sam svaki put rekao još malo, nekako sam imao osjećaj da bi se jednom i meni mogla nasmiješiti sreća - rekao je Kutjevčanin.
 
Za dobitak je saznao drugi dan kod kuće pregledavajući brojeve jer je pročitao u novinama da je osvojio netko iz Kutjeva. Malo je reći da je bio šokiran i pomalo van sebe, ali on i supruga su sjeli i pokušali se malo smiriti jer ipak su ljudi u godinama i trebaju još uživati u dobitku.


- Skromni smo bili, skromni ćemo i ostati, pomoći ćemo ljudima oko sebe, rodbini i prijateljima, ali ne želimo da saznaju za dobitak jer mislim da onda ne bismo mirno spavali - rekli su sretnici iz Kutjeva.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI