Gimnazija Požega domaćin mladim znanstvenicima: ¨Vi ste nositelji promjena¨

Srednjoškolci na otvorenju Ljetne škole znanosti
(FOTO: Grad Požega)

17.07.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 6999

40-ak talentiranih srednjoškolaca iz Hrvatske, Europe, Južne Koreje i SAD-a u Požegi će do 5. kolovoza boraviti u Ljetnoj školi znanosti koja će se održavati u požeškoj Gimnaziji. Ovo je treća godina kako se škola održava u Požegi.

Večernji program škole bit će otvoren za javnost tako da će i svi Požežani moći prisustvovati zanimljivim predavanjim gostujućih znanstvenika s područja biologije, kemije, fizike i drugih. Škola se održava u organizaciji Društva za edukaciju van okvira uz potporu Grada Požege, Gimnazije Požega, Europskog laboratorija za molekularnu biologiju (EMBL) i drugih.

- Iskoristite to za svoj osobni rast i napredak, za učenje i povezivanje s drugima, kako biste zaista mogli krenuti prema onome što već danas jeste, nositelji promjena, rekao bih, naših modernih mladih Prometeja – rekao je srednjoškolcima ravnatelj Gimnazije Pavle Bucić prilikom sinoćnjeg otvorenja Škole.


Sva večernja predavanja otvorena su za javnost i počinjat će u 20 sati, a odvijat će se u prostorijama Gimnazije Požega. Kako se radi o međunarodnom događaju službeni jezik svih aktivnosti je engleski te neće biti osiguran prijevod.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI