Mladi, pokrenimo se: Pleterničani povukli novac iz EU za pješčano odbojkaško igralište

Pleternica će dobiti prvo pješčano igralište za odbojku
(FOTO: MZM Pleternica)

30.06.2015. | MZM Pleternica
Pregleda: 11085

Na natječaju "Solidarnost i društveni kapital u lokalnoj zajednici", raspisanom u okviru Fondova EGP (Europski gospodarski prostor) i Kraljevine Norveške,  udruge Mladi za mlade Pleternica je uz pomoć Grada Pleternice i Poduzetničkog centra Pleternica bespovratna sredstva.



Za projekt "Mladi, pokrenimo se" Udruga je od Fondova EGP-a i Kraljevine Norveške dobila sredstva u iznosu od 16.650,00 kn čime će izgraditi prvo pješčano odbojkaško igralište na otvorenom u Pleternici u okviru osnovnoškolskog sportsko-rekreacijskog centra. Grad Pleternica je također sudjelovao u sufinanciranju projekta u visini od 10% koliko je bilo potrebno kako bi se zatvorila financijska konstrukcija. Uz to Grad je osigurao i svu potrebnu administrativnu podršku, a cijeli projekt odrađen je volonterski zahvaljujući volonterima Udruge Mladi za Mlade Pleternica.





Cilj ovoga projekta je proširiti ponudu mladima, potaknuti ih na kvalitetnije provođenje vremena, brigu o zdravlju, stvaranje prijateljstava i upoznavanje novih ljudi kroz igru. Isto tako cilj je potaknuti mlade na usvajanje novih vještina i ambicija te u isto vrijeme djelovati na promicanje prava djece i mladih čemu teži suvremeno društvo.

Otvorenje igrališta bit će u subotu 04. srpnja 2015. godine s početkom u 15 sati na osnovnoškolskom sportsko-rekreacijskom centru kod Školske sportske dvorane Osnovne škole fra Kaje Adžića Pleternica. U sklopu otvorenja će se prigodno održati i prvi turnir i to humanitarnog karaktera pod nazivom "Mladi, pokrenimo se!" na kojemu mogu sudjelovati svi zainteresirani. Pozivamo ovom prilikom sve zainteresirane ekipe za prijavu na turnir, na e-mail: [email protected] ili telefon 095-898-9497 (Daniel Gazilj).


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI