¨Očekujemo Dinamo u najjačem sastavu, ali potrudit ćemo se da ostavimo što bolji dojam¨

18.06.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 7990

Građanski nogometni klub "Dinamo" iz Zagreba već će tradicionalno započeti novu sezonu pripremnom utakmicom u Pleternici. Dinamo i ove godine dolazi u punom sastavu i opet možemo očekivati da prvaci Hrvatske iz Zagreba neće štedjeti domaću Slaviju. Međutim, i Pleterničani su ove godine jači nego ikada i ovaj put dočekuju Dinamo s osvojenim naslovom prvaka 3. HNL istok.

- Mi se pripremamo za utakmicu u kojoj smo svjesni da ćemo igrati podređenu ulogu. Nadamo se da Dinamo neće biti na početku priprema osobito svjež i raspoložen. Mislim da svi mogu zaključiti ishod kakav bi mogao biti, ali mi ćemo pokušati ostaviti što bolji dojam i potrudit ćemo se da razlika u rezultatu bude što manja. Dinamo je ove godine jači nego lani, koliko znam, nije im nitko otišao iz kluba, tako da je to uigrana ekipa. U prvenstvu 1. HNL su nepobijeđeni, osvojili su i kup. Neće biti lako, ali poanta je da gledatelji uživaju u utakmici - rekao nam je Dalibor Bognar, trener Slavije iz Pleternice.

Utakmica između Dinama i Slavije igrat će se na pleterničkom stadionu u subotu u 18 sati.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI