Nogometaši Požege otkrili novu metodu treninga: Nakon poraza u Kutjevu gurali autobus kući (video)

Nogometaši gurali autobus da bi mogao krenuti
(FOTO: YouTube/Screenshot)

23.04.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 10122

Igračima Nogometnog kluba Požega poraz prošlog vikenda u Kutjevu nije bio najveći problem. Na putu nazad prema Požegi, autobus nije htio krenuti. Dio igrača je izašao iz autobusa i upalio ga "na guranac" vježbajući svoje nožne i ručne mišiće, a dio ih je radije vježbao one trbušne valjajući se od smijeha na cesti. Jedan od igrača je i snimio ovaj urnebesni povratak momčadi kući kao iz filma "Obitelj Kremenko" i podijelio ga s nama.



- Nakon završene utakmice u Kutjevu smo sjeli svi u autobus i vozač nam je u jednom trenutku rekao da autobus neće upaliti. Nismo još ni krenuli pa smo uz galamu svi izašli van i počeli gurati. Više nisam imao mjesta za guranje pa sam uzeo mobitel da to snimim. Video nije baš najbolji jer sam se skoro srušio na pod od smijanja. Treba i spomenuti Hrvoja Rukelja koji je svojim bičem i znanjem upravljao dečkima koji su gurali. Ne znam točno koliko ih je guralo, ali dvojica-trojica nas se valjalo po podu. Nekoliko ih je bilo još u autobusu, tako da su ovi momci što su gurali stvarno snažni. Kad se male ruke slože, sve se može. Jedino Požega! Mogli bismo predložiti to treneru kao novu vježbu snage - rekao nam je Andrej Miler, igrač NK Požege koji je sve snimio, a mi samo dodajemo: Yabba dabba doo!




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI