Pioniri Slavonije ispali protiv Dinama: ¨Dali smo sve od sebe, ali oni su bolji¨

Utakmica između pionira Slavonije iz Požege i Dinama iz Zagreba
(FOTO: Aleksandar Grlić)

25.02.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 8505

Pionirima Slavonije, koji su među ostalim iz Hrvatskog nogometnog kupa na domaćem terenu izbacili NK Osijek, to nije uspjelo i protiv pionira zagrebačkog GNK Dinama, koji su ih pobijedili s rezultatom 0:5.



Požežani se dobro drže u prvom poluvremenu. Prvi gol pada tek u 29. minuti, a do početka drugog poluvremena se još nekako odupiru, no Dinamovci su jednostavno bolji. Mladim nogometašima je ovo bio i vrhunski doživljaj, na utakmici ih je bodrilo oko 500 navijača dok su seniorke utakmice uspješne ako ih privuku 300.





- Ovo nam je bila nagrada za dosadašnji trud. Došli smo se boriti protiv Dinama koji je bio jači, brži i bolji i zasluženo su nas pobijedili. Dali smo sve od sebe, prvo poluvrijeme je bilo 0:1 dok su mi svi igrači bili neozlijeđeni. Tu smo morali napraviti neke izmjene i igra je krenula prema dolje. Ali opet dečkima svaka čast, bili su borbeni i bilo je puno trke i žara. Oni su jednostavno bolji i zato je takav rezultat, ali idemo naprijed. Glava gore i bit će bolje. Sad se nastavljamo pripremati za prvenstvo koje počinje 15. ožujka, ciljamo na prvo mjesto i to je to - rekao nam je Marko Vujnović, trener pionira ŠNK Slavonije.





- Ispali smo u četvrtfinalu protiv jedne odlične ekipe. Prošli smo Osijek, puno ekipa može samo sanjati da igra protiv momčadi kao što je Dinamo koji je u prvih 11 imao osam reprezentativaca. Njima je svaki igrač koji uđe kao zamjena isti, ako ne i bolji - dodao je Vujnović.





- Bila je to odlična utakmica, atmosfera je bila prava nogometna pogotovo zbog velikog broja gledatelja. Jedino mi je žao što gledatelji nisu mogli potpuno uživati zbog kiše, ali za igrače je to bilo fenomenalno iskustvo, pravi teren za pravu utakmicu. Mislim da su oba protivnika bila borbena i da su se adaptirali na teren i uvjete. Normalno da je došla do izražaja naša individualna i timska kvaliteta, ali presretan sam zbog atmosfere. Naravno, zahvalio bih se domaćinima na sjajnom gostoprimstvu i navijačima na fer i korektnom navijanju - izjavio nam je Dejan Klafurić, trener Dinamovih pionira.



















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI