Gradonačelnik odobrio još 200.000 kuna za crkvu u Voćinu

Svetište majke Božje voćinske
(FOTO: Dragutin Santosi/Večernji list/PIXSELL)

19.07.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 9818

Među odlukama gradonačelnika o potporama udrugama, najveća je potpora Požeškoj biskupiji, Župi pohođenja blažene djevice Marije u Voćinu za daljnje uređenje svetišta crkve Gospe Voćinske, postavljanje velikih brončanih svijećnjaka i sedilije. U tu je svrhu gradonačelnik Zdravko Ronko odobrio potporu Grada Požege od 200.000 kuna, objavljeno je na službenoj stranici Grada Požege.

Od drugih financijskih potpora Grada koje je odobrio gradonačelnik, udruga "Prvi hrvatski redarstvenik" dobit će 500 kuna za troškove prijevoza za Zadar, gdje će obilježiti obljetnicu osnutka prve oružane postrojbe u RH. Udruzi specijalne policije iz Domovinskog rata Trenk za troškove organizacije humanitarnog nogometnog turnira odobreno je 3.000 kuna. Udruga za sport i rekreaciju "Josip Knežević" iz Nove Ljeskovice ove godine organizira 20. obljetnicu pogibije branitelja čije ime nosi. Za program je odobreno 2.000 kuna.

Grad Požega prihvatio je pokroviteljstva za prvi međunarodni oldtimer susret u Požegi u organizaciji Oldtimer kluba "Trophy" iz Požege i za 16. po redu Izložbu jabuka i voćnih prerađevina, koju će organizirati Hrvatska poljoprivredna komora i udruga "Zlatna dolina".



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI