Crvena uzbuna: ¨Moguća je velika šteta i nezgode opasne po život¨

Crveno upozorenje
(FOTO: Meteoalarm/Screenshot)

21.10.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 17068

Meteorolozi najavljuju naglu promjenu vremena tijekom noći i u srijedu prijepodne. Prognoziraju jaku kišu, pljuskove, grmljavinu te nagli pad temperature za desetak stupnjeva Celzijusa.

Meteoalarm je za područje sjeverne Hrvatske, uključujući i cijelu Slavoniju, izdao crveno upozorenje. Upozorava se na moguće orkanske udare vjetra, koji bi na udare mogao puhati brzinom od 120 kilometara na sat, piše Jutarnji list.

Crvena je uzbuna, inače, najviši stupanju upozorenja: "Vrijeme je izuzetno opasno. Iznimno intenzivan meteorološki događaj je prognoziran. Velika šteta i nezgode su moguće na velikom području i to u većini slučajeva s opasnošću po život. Često se informirajte o očekivanim meteorološkim uvjetima i rizicima. Slijedite naredbe i savjete dane od strane vaših državnih tijela u bilo kojim uvjetima i budite spremni na izvanredne mjere", pojašnjavaju na Meteoalarmu.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI