Kuprešak: Neka Požežani vide da smo i mi normalni ljudi

02.07.2011. | Martina Smrzlić/M.N.
Pregleda: 14046

Mladi požeški rock bendovi nastupili su sinoć na prvom danu Moto susreta u organizaciji moto kluba Independent čopor održanom u Dirt Urban parku preko puta starog Autobusnog kolodvora u Požegi. Više stotina Požežana i drugih posjetitelja uživalo je u proslavi 5. rođendana požeškog moto kluba.

- Prvi put održavamo ovaj susret u Požegi da bismo se približili sugrađanima i pomogli u bogaćenju sadržaja našega grada. Dosad smo bili u Velikoj na Taboru, ali je vrijeme da Požežani vide kako smo i mi normalni ljudi. Željeli smo privući one koji ne bi mogli doći da nismo u gradu. Došli su nam gosti, motoristi iz BiH, Srbije, Slovenije te iz svih dijelova Hrvatske - kaže Ivan Kuprešak, predsjednik moto kluba Independent.

Na prvoj večeri nastupili su mladi demobendovi Creaping Dead, Izvanredno stanje, Đe, Beznadni slučaj, No One, Dark Age i Zatvor. Grupa Đe je izabrana od strane tročlane komisije za pobjednika večeri te će nastupiti i danas. Požega je još jednom pokazala da ima dobrih mladih bandova, a najmlađi među njima Creaping Dead čine članovi stari samo 14 godina. Večer su upotpunile dobro znane Vrane.


Dodano 3.7.:


Idućeg dana poslijepodne organizirane su moto igre. Bikeri su odmjerili snage u natjecanju u sporoj vožnji, zabijanju eksera, povlačenju gume, hvatanju šarana. Potom su u obilasku grada posjetili restoran Sara u Babinom viru, gdje su platili ulaznicu za humanitarni turnir "Trenk", čiji je prihod namijenjen obitelji poginulog pripadnika Specijalne policijske jedinice u Domovinskom ratu.Navečer se skupilo osjetno više ljudi u publici nego u petak. Iako je teško odokativno procijeniti, izgleda da je moto susret posjetilo tisuću do dvije tisuće ljudi. Nastupili su, uz neizostavne Vrane, Rockabilly Band i grupa Đe, pobjednici "rata bendova" iz prethodne večeri. Ovoga puta nije bilo nikakvih izgreda i sve je prošlo u najboljem redu, potvrdili su i u policiji.

FOTO 1 Pogledajte fotogaleriju s prve večeri moto susreta
FOTO 2 Pogledajte fotogaleriju druge večeri


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI