Dobivene sve dozvole: ¨Izgradnja Zlatnih termi kreće u listopadu¨

Bazeni u Velikoj
(FOTO: Anđelko Banović)

19.09.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 10493

Izgradnja „Zlatnih termi“ u Velikoj definitvno počinje u listopadu. Informacija je to koju smo danas dobili od Vlade Bobana, načelnika Općine Velika. Naime, konačno je dobivena građevinska dozvola i za most preko kojeg će prelaziti mehanizacija te prepreka za početak radova više nema.

- U utorak je dobivena građevinska dozvola za most. Dozvola za hotel dobivena je puno ranije, ali nije se moglo krenuti s radovima bez mosta. Nešto je bilo zapelo u Hrvatskim vodama gdje su tražili da se razdvoje te dvije parcele na kojoj će se graditi hotel i na kojoj će biti most. Sad konačno postoje svi preduvjeti za početak radova – rekao nam je Vlado Boban, načelnik Općine Velika.

- Za oko tjedan dana znat ćemo točan početak radova. Imamo već i financijske suglasnosti tako da ćemo se uskoro vidjeti u Velikoj i krenuti s radovima – potvrdio nam je Rudolf Radiković, jedan od investitora.


Dinamika radova ovisit će o vremenskim prilikama, no Radiković vjeruje da će bazeni biti u funkciji već od srpnja iduće godine.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI