U hrpi smeća kuverta s adresom: ¨Ne znam kako je to dospjelo tamo¨

Smeće razbacano ispred Tehničke škole
(FOTO: Lidija Galić)

19.08.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 12737

Čitateljica koja, kako kaže, svakodnevno prolazi kroz Osječku ulicu dojavila nam je da je uz Tehničku školu prije nekoliko dana dovezena velika količina otpada. Tri velika metalna kontejnera dupkom su puna, a otpad je razbacan i oko njih.



Odjeća, čaše i sjedala iz automobila vire na sve strane. "Savjesni" je građanin ostavio i stari papir među kojim i kuvertu na kojoj je jasno vidljivo ime, prezime i adresa jednog Požežanina (podaci poznati redakciji). Nazvali smo ga jer nas je zanimalo je li i zašto otpad ostavio ispred škole.





- Zašto vas to zanima? Ne znam jesam li tamo nekad odvozio smeće. Nisam nikad vozio sjedala od automobila, odjeću i papire i ne znam kako je to dospjelo tamo – odgovorio je naš sugrađanin čija je pošta među otpadom, a koji živi u drugom dijelu grada.



Direktor Komunalca Anto Bekić kaže da je u ovakvim situacijama nadležan komunalni redar Grada Požege.

- Nismo imali puno takvih slučajeva gdje je moguće utvrditi tko je bacio otpad. Kad je to vidljivo, kao u ovom slučaju, imamo mogućnost prijaviti ga prekršajnom sudcu – rekao nam je Zvonko Ciganović, komunalni redar u Gradu Požegi.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI