Nisu ih štedjeli: Cibalia zabila Kaptolu 6 komada

05.08.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 29770

Vinkovački HNK Cibalia, koji se natječe u 2. HNL, rado dolazi prijateljski u goste u Požeško-slavonsku županiju. Već su u ožujku gostovali kod Požege kada su tijesno pobijedili 3:2, a prije par tjedana su puno uvjerljivije savladali Slavoniju s 5:0. I današnju prijateljsku utakmicu s Nogometnim klubom Kaptol, koji sudjeluje u 1. ŽNL, Vinkovčani su ozbiljno shvatili. Nisu štedjeli domaćina te su na kraju slavili visokim rezultatom 6:0.



- Ipak su oni hrvatski drugoligaši i ekipa koja je već daleko u pripremama. Naše su pripreme tek započele, a prethodna dva dana odigrali smo dvije utakmice. Još smo im nekako i parirali u prvom poluvremenu, koje je završilo rezultatom 2:0, ali nakon toga nismo više imali snage. Zato smatram da nemamo previše razloga za nezadovoljstvo ovakvim ishodom s tako jakim protivnikom - komentirao je Zdenko Mazanik, trener kaptolačke momčadi.





Povod ovoj prijateljskoj utakmici je svečano otvaranje novog travnjaka i obnovljenog igrališta u Kaptolu.

- Teren je stvarno odličan za naše prilike. Još nije završena sva infrastruktura, ali dobar dio je već napravljen. Mislim da je sada to jedan od najkvalitetnijih nogometnih igrališta u Požeštini - dodaje Mazanik.





FOTO Više fotografija pogledajte u galeriji.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI