50 posto sufinancirana stolarija u Troha-Dilu

Troha-Dil linija energetski učinkovite stolarije
(FOTO: Troha-Dil)

14.07.2014. | Troha-Dil
Pregleda: 12450

Kako bi poboljšali energetsku učinkovitost stambenih objekata gradovi i općine u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sufinanciraju zamjenu građevinske stolarije na obiteljskim kućama.

Kako biste ostvarili pravo na 50 % sufinanciranja zamjene vaše dotrajale stolarije, trebate se javiti na natječaj koji će objaviti Grad Požega, a nedavno je objavljeno i kako će Grada Pleternica provesti sličan natječaj. Oba Grada će s Fondom zajedno sufinancirati 50% cijene ugradnje stolarije, dok će ostalih 50% cijene snositi korisnik subvencije.

Prošle godine je proveden 1. krug sufinancirane ugradnje stolarije kada je ukupno u Požegi dodijeljeno 450.000 kuna, a sufinancirana nova stolarija ugrađena je na 15 obiteljskih kuća. Ove godine Fond je Gradu Požegi odobrio 990.000 kuna, kao i Gradu Pleternici.


Javite nam se!


Proizvođač vrhunske energetski učinkovite stolarije Troha-Dil prošle je godine u Požegi ugradio 50% ukupno sufinancirane stolarije.

Želite li se javiti na natječaj i iskoristiti sredstva za sufinanciranje ove godine javite nam se u predstavništvo tvrtke Troha-Dil u Požegi, u Ulici Tina Ujevića 1. Možete nas nazvati i na tel. 034 291 219, pomoći ćemo vam sa savjetima kako možete iskoristiti sredstva i javiti se na objavljene natječaje.

Više o Troha-Dil ponudi plastične stolarije možete vidjeti na našim internetskim stranicama.

Troha-Dil nositelj najjačih certifikata

Tvrtka Troha-Dil nositeljica je niza europskih certifikata, a sa svoje dvije patentne prijave osigurala si je originalnost vlastitog proizvoda za dulje vrijeme. Potvrda pravog smjera tvrtke je i certificiranje proizvoda drvoaluminijskih prozora za pasivne kuće od strane Passivhaus Instituta Dr. Wolfgang Feist iz Darmstadt-a.



Ulaskom u razvoj vlastitog sustava prozora Bluegreen line, tvrtka Troha-Dil okreće novu stranicu u proizvodnji prozora i vrata u Hrvatskoj. U svijetu postoji samo pedesetak proizvođača prozora i vrata koji mogu proizvesti prozor po strogim normama Passivhaus Instituta Dr. Wolfgang Feist. Većina tih proizvođača proizvodi po kupljenoj tehnologiji koju je za njih razvila neka druga kompanija.

Pogledajte proizvodnju Troha-Dil stolarije.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI