NK Kaptol: Uz novo igralište pomoćni tereni i parkiralište (foto)

Fran Marijanović, predsjednik NK Kaptol
(FOTO: Anđelko Banović)

12.07.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 13243

Radovi na igralištu Nogometnog kluba Kaptol i oko njega u završnoj su fazi pa je izvjesno da će nogometaši Kaptola, nakon dvije sezone posuđivanja domaćinstva u drugim mjestima, sljedeće sezone ponovno zaigrati kod kuće.

Uz uređenje samog igrališta, napravljena su i dva pomoćna igrališta za treninge, gradi se ulaz i parkiralište te uređuje kompletan sportski park. Već početkom kolovoza Kaptolčani najavljuju prvu veliku utakmicu nakon dugo vremena na svome igralištu, a u goste će im doći vjerojatno jedan od hrvatskih prvoligaša, no zasad još nije poznato koji točno.







Danas smo zatekli 15-ak članova kako skupa s predsjednikom kluba Franom Marijanovićem uređuju prostor u radnoj akciji.

- Nedostatak domaćeg terena je itekako utjecao na rezultate. Bilo je teško trenirati, moralo se ići u druga sela. Dok su seniori posuđivali domaćinstva u Vetovu, mlađe su kategorije igrale samo u gostima. Međutim, zadovoljni smo prošlom sezonom koju smo, usprkos lošim rezultatima u prvom dijelu, na kraju završili prilično uspješno. Nadamo se nastavku takve igre i u sljedećoj sezoni i ulažemo nade u igrače prvenstveno s našeg područja - rekao nam je Frano Marijanović.



Radovi na igralištu tijekom protekle dvije godine koštali su ukupno preko 450.000 kuna. Dio je financirala Općina, a drugi dio je klub prikupio donacijama od tvrtki i fizičkih osoba.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI