Poziv poplavljenima: Evo što trebate dostaviti da biste primili 4.000 kn

30.06.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 12012

"S obzirom da je odmah nakon poplava Grad Pleternica izradio popis poplavljenih kućanstava, pozivamo građane koji su pretrpjeli štete od poplava da nam žurno dostave sljedeću dokumentaciju: presliku osobne iskaznice svih članova kućanstava (ili presliku zdravstvene iskaznice za djecu) te OIB svih članova kućanstava kako bi mogli ostvariti pravo novčane pomoći Hrvatskog Crvenog križa", stoji u obavijesti objavljenoj na službenoj stranici Grada Pleternice.

Hrvatski Crveni križ donio je odluku o dodjeli financijske pomoći osobama koje su bile pogođene poplavama i koje imaju prijavljeno prebivalište na dan 16. svibnja u poplavljenim područjima Republike Hrvatske. Svakoj osobi koja zadovoljava ove kriterije isplatit će se iznos od 4.000 kuna, a na taj iznos imaju pravo i sva novorođena djeca roditelja koji zadovoljavaju kriterij za isplatu pomoći.

- Grad Pleternica je u ovom slučaju ispomoć Crvenom križu. Prikupit ćemo dokumentaciju i ažurirati popis tako da isplata može što prije krenuti - rekla nam je Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice.


Traženu dokumentaciju građani koji ispunjavaju kriterije za pomoć trebaju dostaviti osobno u zgradu Gradske uprave u Pleternici.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI