Pleterničani zabili tri komada u mrežu prvaka Hrvatske

22.06.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 11303

Pleterničani su i ove godine dočekali hrvatskog nogometnog prvaka u odličnoj atmosferi na prepunom stadionu. Oko 3.000 gledatelja pratilo je današnji prijateljski susret između domaće Slavije i zagrebačkog Dinama koji već tradicionalno otvara sezonu gostovanjem u Pleternici. Svake godine Slavija se uspijeva više rezultatski približiti, a nakon lanjskog poraza 1:4, danas je ostvarila odličan rezultat 3:5.



Domaćini su izvrsno otvorili utakmicu i na oduševljenje gledatelja poveli već u 7. minuti golom Josipa Jakovljevića. Međutim, vodstvo nije dugo trajalo s obzirom da već u 21. minuti Ćorić izjednačuje. U sljedećih 15-ak minuta još dva pogotka za Dinamo postižu Čop i Andrijašević, kojemu je ovo ujedno bio debi u dresu modrih. Pivarić povećava na 1:4 prije 40. minute, a Jakovljević uspijeva i drugi put zatresti mrežu gostiju pred kraj prvog dijela. U nastavku obje momčadi stvaraju prilike, ali nema golova skroz do 88. minute kada Radonjić postiže gol za Dinamo. U sudačkoj nadoknadi dosuđen je jedanaesterac za domaćine, a s bijele točke precizan je Mario Majstorović.





- Kao što sam i najavio, bila je to jedna lijepa nogometna predstava u kojoj su gledatelji sigurno uživali. Mi možemo biti uistinu zadovoljni ovakvim rezultatom, ipak smo dali prvaku Hrvatske tri gola. Svaka čast našim dečkima na dobroj igri - komentirao je Dalibor Bognar, trener Slavije.





Svoje zadovoljstvo nakon utakmice nije krio ni trener Dinama Zoran Mamić.

-  Zadovoljstvo je veliko zbog ovih ljudi ovdje, atmosfere kakva nas ovdje uvijek dočeka i silne ljubavi koju pruže cijeloj momčadi i klubu. Hvala im puno na tome – rekao je trener Modrih nakon susreta pa se okrenuo utakmici: - Mi smo u procesu napornih treninga, a igrači su upravo ovaj tjedan imali vrlo česte i intenzivne treninge tako da je umor potpuno normalan i očekivan. Unatoč tome, odigrali smo dobru utakmicu i bilo je puno pozitivnih stvari. Bili smo dosta razigrani prema naprijed, kada smo bili u posjedu lopte smo često i lako ulazili u prilike, tako da to posebno veseli, a s obzirom da je tek početak priprema, onda niti realizacija i pet zabijenih pogodaka nisu loši, dapače - izjavu trenera Mamića prenosimo s Dinamovih službenih stranica.

FOTO Pogledajte fotogaleriju.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI