Nema parkiranja na Trgu Sv. Trojstva

Trg Sv. Trojstva bez parkiranih automobila
(FOTO: Vjeran Blašković)

15.06.2011. | Vjeran Blašković
Pregleda: 7580

Već od ranoga jutra u samom središtu Požege nema parkiranja, a tako će biti i sutra. Započele su pripreme za sutrašnju akciju Kupujmo hrvatsko na kojoj će od 10 do 14 sati više od 120 hrvatskih tvrtki po promotivnim cijenama prodavati svoje proizvode.

Iz Požege i naše županije sutra će na Trgu Sv. Trojstva svoje proizvode predstavljati i prodavati 23 tvrtke među kojima su i Udruga Sv. Ambrozije s pčelinjim proizvodima, seosko turističko gospodarstvo Zlatni lug, Unikat Ledić, Zvečevo, Spin Valis, Orljava, Kutjevo, Aroma, Stolarija Batori i druge.

Cilj akcije je stvoriti ponašanje  hrvatskih građana da prvenstveno kupuju proizvode proizvedene u Hrvatskoj jer se time čuvaju postojeća radna mjesta i otvaraju nova.


Novost je da se uz akciju Kupujmo hrvatsko provodi i projekt Vrijedne ruke u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva i Hrvatskom obrtničkom komorom. Želja je prepoznati i promicati rad malih poduzetnika koji stvaraju proizvode koji doprinose održavanju tradicije, očuvanju kulturne baštine i doprinose stvaranju identiteta hrvatskog proizvoda.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI