Radovi kreću u lipnju, ovog ljeta ništa od bazena u Velikoj

Terme Aureus - plan
(FOTO: Aleksandar Grlić)

19.04.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 16986

Radovi na termama Aureus u Velikoj još nisu počeli iako je to bilo najavljeno. Javili su nam se čitatelji koji pitaju hoće li se ove godine moći kupati na veličkim bazenima. Rudolf Radiković, većinski vlasnik Toplica Sveti Martin na Muri i investitor u veličke toplice, potvrdio nam je da radovi malo kasne, no ipak počinju u lipnju. Kupanja neće biti do iduće godine.

- Lokacijska dozvola je dobivena. Do konca ovog ili početkom idućeg mjeseca će biti potvrđen glavni projekt. Imamo još neke stvari za odraditi i, ako sve bude u redu, u lipnju počinju radovi. Trajalo je malo dulje nego što smo očekivali, imali smo određene probleme s dokumentacijom. Protupožarna zaštita je bila specifična, tako da smo izgubili skoro šest mjeseci, ali smo to riješili. Ljeto će biti radno, bazeni neće biti otvoreni ovog ljeta. Otvorenje bi trebalo biti 1.svibnja sljedeće godine. Dotad nema kupanja, zasad su takvi planovi i nadam se da će tako i biti - izjavio je Radiković.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI