Komunalac Požega dijeli besplatne kompostere, prijavite se

Komposter od 350 l
(FOTO: Komunalac d.o.o.)

28.03.2014. | Komunalac promo
Pregleda: 16918

Obavještavaju se korisnici komunalnih usluga sakupljanja, odvoza i zbrinjavanja komunalnog otpada u gradu Požegi da je komunalno društvo Komunalac Požega d.o.o., Vodovodna 1, Požega izvršilo nabavu kompostera za biorazgradivi otpad. Komposteri su nabavljeni u suradnji s Gadom Požega i Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Nabavljeno je 500 kompostera volumena 350 litara.

Osnovni cilj nabave kompostera je podizanje svijesti građana Požege o održivom gospodarenju otpadom, potrebi smanjivanja otpada na način da se iskoriste njegova vrijedna svojstva. Kompostiranjem se dobiva kvalitetno gnojivo za vlastite nasade te smanjuje količina komunalnog otpada u spremnicima za otpad.

Komposteri će se dodjeljivati korisnicima koji udovolje sljedećim uvjetima:

- korisnici moraju imati adresu stanovanja u Požegi
- moraju pokazati interes za uporabu kompostera prijavom u Komunalac Požega d.o.o. na broj telefona 312-470 u periodu od 31.3. do 4.4.2014. godine u vremenu od 7 do 13 sati
- moraju imati zelenu površinu u okviru okućnice (travnjak, vrt voćnjak i sl.) za koju će se izvršiti uvid na terenu
- moraju imati podmirene sve financijske obveze prema Gradu Požegi, Tekiji d.o.o. i Komunalcu Požega d.o.o.

S obzirom da je kompostiranje najprihvatljiviji način zbrinjavanja biorazgradivog otpada kojim štedimo novac, štitimo okoliš, recikliramo hranjive tvari i poboljšavamo kvalitetu zemlje, pozivamo sve zainteresirane korisnike koji udovoljavaju traženim uvjetima da se jave u Komunalac Požega d.o.o. i ostave svoje osobne podatke. Djelatnici Komunalca Požega d.o.o. će po utvrđivanju liste korisnika koji su udovoljili uvjetima, dostaviti na njihove adrese obavijest o preuzimanju kompostera.








Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI