Požežani parirali Cibaliji i prikupili 4.000 kn za Marka (video)

Prijateljska utakmica između Požege i Cibalije
(FOTO: Aleksandar Grlić)

12.03.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 7407

U prijateljskom susretu NK Požega - HNK Cibalia Vinkovci, županijski prvoligaš iz Požege držao se iznenađujuće dobro protiv hrvatskog drugoligaša. Usprkos porazu rezultatom 2:3, Požežani su odigrali utakmicu kakva će se pamtiti.



Već u drugoj minuti Miroslav Lujić iznenađuje protivničkog vratara, Požežani vode s 1:0, no Vinkovčani pritišću i Hrvoje Tokić ubrzo zabija za izjednačenje. Ostatak prvog poluvremena Cibalia je više napadački raspoložena, ali domaća obrana ne propušta. Već se čini da će poluvrijeme završiti neriješeno, kada u 45. minuti Tokić zabija još jedan gol.





Vinkovčani u drugo poluvrijeme ulaze s potpuno novom ekipom, u ekipi Požege Armanda Šimunovića na vratima zamjenjuje Hrvoje Rukelj. 53. minuta i Igor Prijić povećava prednost gostiju na 1:3. Požežani se ne daju i Ivan Matanović smanjuje razliku na konačnih 2:3. Ostatak utakmice požeški trener Krunoslav Podoljak osvježava momčad novim igračima, priliku dobiva i nekoliko juniora.



Nakon odigranih 35 minuta, kako je bilo najavljeno, sudac Branko Budaj izlazi iz igre i oprašta se od travnjaka nakon 35 godina suđenja. Izvrsna igra i prelijep sunčani Dan grada privukao je solidan broj Požežana, a prodajom ulaznica prikupljeno je 3.500 kuna za Marka Čokrlića, učenika Kempfove škole koji se bori sa zloćudnom bolesti.

- Drago nam je da smo došli u Požegu i što smo ugošćeni na proslavi Dana grada. Imali smo ujutro jedan dosta težak trening, odradili smo tu utakmicu. Bilo je korektno, bilo je lijepih golova i akcija. Mogao je biti rezultat malo bolji, ali malo dekoncentracije odigralo je svoje. Sve u svemu, danas nije bitan rezultat, zadovoljan sam što je Cibalia tu - izjavio nam je trener Cibalije Damir Petravić.



- Moramo biti zadovoljni, na najljepši način smo obilježili Dan grada uz dobru utakmicu i lijepo vrijeme, uspjeli smo prikupiti određena sredstva za pomoć našem malom Marku. Rezultat je bio malo manje bitan na ovoj utakmici. Vjerujem da su gledatelji zadovoljni, odlično smo taktički parirali našem renomiranom sportskom prijatelju iz Vinkovaca koji je kvalitetniji i spremniji, to ne moramo pričati - rekao nam je Krunoslav Podoljak, trener Požege.

FOTO Više fotografija pogledajte u galeriji.

Dodano 13.3.2014.

Poslije utakmice su igrači Požege i Cibalije kupili ulaznice tako da je skupljeno ukupno 4.000 kuna i danas će ta sredstva biti uplaćena na račun Marka Čokrlića.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI