034TV - Drobionica 3 - Saša Đurđević

Saša Đurđević u Drobionici
(FOTO: Screenshot)

03.03.2014. | Mario Barać
Pregleda: 9293

Saša Đurđević, kantautor iz Lipika gost je nove, treće po redu emisije "Drobionica" koju zajedničkim snagama i vještinama proizvode 034portal i FOTOImago iz Pakraca.

Saša je glazbenik koji ne snima albume nego samo singlove, nema izdavača, a u glazbi radi praktički sve sam. Šira javnost ga je upoznala prije nekoliko godina kada je surađivao s Avom Karabatić za koju ima "samo riječi hvale", a Saša je otvoreno progovorio i o tome kako je na svojim nastupima "ubio karaoke".

Ako vas zanima koja bi Saša glazbena zvijezda voli postati ili s kime bi snimio duet, pogledajte novu "Drobionicu" u kojoj ipak nećete saznati Sašine godine jer, kako i sam ističe, o njima ne želi govoriti. Ali zato možete pogađati.





Autor emisije: Ivan Jakovljević
Voditelj: Mario Barać
Snimanje i montaža: Ivan Jakovljević i Sheldon Miles
Produkcija: FOTOimago

LINK Pogledajte na YouTubeu.

Glazbenu emisiju "Drobionica" gledajte ponedjeljkom u 20 sati na 034portalu. Demo bendovi i izvođači, zainteresirani za gostovanje, javljajte nam se na e-mail: [email protected].



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI