Lipik osvojio bod, Slavija opet izgubila

NK Lipik: Lipik - Nedelišće
(FOTO: Mario Barać)

30.05.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 7915

33. kolo 3. hrvatske nogometne lige dva županijska nogometna kluba, NK Slavija iz Pleternice i NK Lipik, odigrali su polovičnim uspjehom. Slavija je na domaćem terenu propustila uzeti bodove Đakovu, dok je Lipik, izmučen ozljedama i s dosta pomlađenim sastavom izvukao neriješeno, protiv Olimpije iz Osijeka.

NK Slavija izgubio je, rezultatom 1:2, tešku utakmicu protiv jakog NK Đakovo.

- Oni su opalili tri puta po golu, od ta tri puta, dva puta je lopta ušla u našu mrežu. Cijelu utakmicu se igralo na njihovoj polovici, al neće u gol, pa neće. Nogomet je takva igra, rekao je Tomislav Valentić, igrač NK Slavija.


- Nama plasman ne igra veliku ulogu, sigurno ostajemo u 3. ligi i u ovih par utakmica do kraja sezone smo afirmirali mlade igrače za sljedeću sezonu, rekao je Petar Čuljak, kapetan i igrač NK Slavija.


Posljednje, 34. kolo Slavija ide u goste Mladosti iz Preloga, fenjerašu Lige. Utakmica je u subotu s početkom u 17 sati.

NK Lipik je na gostovanje u Osijek otišao sa samo 11 igrača i uspjeli su povesti golom Maria Milašinovića nakon asistencije Marka Antunovića, koji je inače golman u juniorskom pogonu Lipika, no ovu utakmicu je igrao drugu špicu. Ipak nisu uspjeli zadržati vodstvo i sva tri boda, nogometaši Olimpije su uspjeli izjednačiti i to je bio konačni rezultat utakmice.

- Svaka čast dečkima na odličnoj utakmici, pristupu i borbi, zaslužili smo taj bod a možda i tri, no bilo je tako kako je bilo, izjavio je Mario Milašinović, kapetan Lipika.

Posljednju utakmicu sezone nogometaši Lipika igraju na domaćem terenu protiv NK NAŠK iz Našica u subotu u 17 sati.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI