Iva Jerković i Luka Nižetić gostuju na modnom showu u Požegi

Iva Jerković (desno) gošća Gala modnog showa u Požegi
(FOTO: Toni Brekalo)

03.12.2013. | V.B.
Pregleda: 12257

Svijet mode i manekenke s hrvatskih i svjetskih modnih pista u nedjelju 8. prosinca gostuju u Požegi. U restoran Sara u Babinom Viru dovodi ih Toni Brekalo, modni dizajner i kreator modne odjeće iz Slavonskog Broda koji sličnu manifestaciju s velikim uspjehom već godinama organizira u svom rodnom gradu. Sada i Požega, kaže Toni, postaje dijelom svjetskih modnih trendova. Poziva sve da dođu i uvjere se.

- Revije i modne kreacije nosit će neke od najljepših i najpopularnijih hrvatskih manekenki poput Ive Jerković, Tine Katanić, Kristine Lumbar i Maje Lene Lopatny, dok će za glazbeni show biti zadužen nadasve neobični i popularni Splićanin Luka Nižetić. Očekuje nas dva i pol sata vrhunske zabave – kaže nam organizator Gala modnog showa Toni Brekalo.


Na modnom showu u Sari goste će zabavljati Luka Nižetić. (Foto: Robert Anić/PIXSELL)


Ulaznice po cijeni od 40 kn, što uključuje piće dobrodošlice, potražite u pizzeriji Aureus, butiku Mad i trgovini Silver te frizerskim salonima The Čuperak u Kauflandu i Ulici Sv. Roka. Gala modni show u nedjelju u restoranu Sara počinje u 19 sati.


Rame uz rame sa svjetskim modnim trendovima stat će i domaće dizajnerske snage. Manekenke će tijekom svojih izlazaka nositi i kreacije dizajnera iz Osijeka, Đakova, Slavonskog Broda i Splita.
- Želja nam je predstaviti i modne trendove koji se mogu naći u Požegi pa će manekenke nositi i odjeću iz požeškog butika Mad i trgovine Silver. Kompletni gala dojam upotpunit će plesne skupine Z Dance i Merlin iz Slavonskog Broda te požeška Plesna skupina Ilijane Lončar.

Organizator Gala modnog showa Toni Brekalo dizajniranjem odjeće bavi se već 20-ak godina. Osvojio je nagradu za najljepši tradicionalni kostim na izboru za miss svijeta turizma 2000. godine u Ateni, a njegovu modnu kreaciju nosila je talijanska missica 2001. godine u Riminiju.

Više detalja o Gala modnom showu potražite na Facebook stranici događaja.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI