NASLOVNASPORT
Pobjednik ovogodišnjeg memorijalnog turnira  NK Dobrovac

FOTO: Lipički Kompas

Pobjednik ovogodišnjeg memorijalnog turnira NK Dobrovac

6.8.2019. 08:54 | Lipički Compas IZVOR: Lipički Compas PREGLEDA: 575

Nedjelja popodne u Dobrovcu bila je idealna za održavanje drugog dana 18. Memorijalnog turnira za poginule branitelje Dobrovca na kojem su ove godine uz domaćina NK Dobrovac sudjelovale i ekipe NK Kamen Sirač, NK Croatia Donja Obrijež i NK Lasta Palešnik.

Drugi dan turnira otvoren je utakmicom za treće mjesto koje su odigrale momčadi iz Donje Obriježi i Palešnika. Unatoč boljem otvaranju i početnom vodstvu Croatie koje je ubrzo i povećano na dva pogotka razlike, Lasta iz Palešnika potpuno je preokrenula utakmicu i došla do pobjede konačnim rezultatom 3:2. Prvog dana turnira Siračani su bili bolji od Croatie s 4:1, dok su Dobrovčani nadigrali Lastu u poprilično jednostranoj utakmici koja je završila rezultatom 8:0.
Finalni susret odigrao se između domaćina i gostiju iz Sirača. U dosta podjednakoj utakmici pred punim tribinama Dobrovačkog stadiona trofej ovogodišnjeg pobjednika turnira ostao je u rukama Ekipe NK Dobrovac s konačnim rezultatom 2:1.

Najbolji strijelac turnira bio je Darko Derenj (NK „Dobrovac“). Vinko Galović (NK „Dobrovac“) bio je najbolji golman, a Željko Popović (NK „Dobrovac“) je ove godine proglašen najboljim igračem turnira.

Nagrade i zahvalnice sudionicima uručili su gradonačelnik Lipika Vinko Kasana i predsjednik Gradskog vijeća Lipika Mladen Dolić.

FOTOGALERIJA: Memorijalni turnir za poginule branitelje Dobrovca (4.8.2019.)Tagovi: lipik, dobrovac, memorijalni turnir, pobjednik