Huška: Nije kraj svijeta izgubiti saborski mandat

Davor Huška, gradonačelnik Pakraca
(FOTO: Dušan Mirković/PIXSELL)

07.12.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 7810

"Iskreno, očekivao sam bolji rezultat u našoj izbornoj jedinici. Razočaran sam stavom birača prema lijevim strankama i razbacanim glasovima na desnici", komentirao je gradonačelnik Pakraca i sada već bivši saborski zastupnik, HDZ-ovac Davor Huška rezultate proteklih parlamentarnih izbora.

Njegova je stranka u V. izbornoj jedinici osvojila dva mandata manje nego prije četiri godine i Huška nije ušao u Sabor. Pakrac i Lipik su time izgubili svoga zastupnika u Saboru.

- Zahvalio bih se našim biračima i drago mi je što smo mi u Pakracu, desetak dana prije izbora u najtežim trenutcima za stranku upisali 20 novih članova u HDZ. Nije kraj svijeta izgubiti saborski mandat, pogotovo ako si u oporbi. A naši gradski projekti vjerujem da će prolaziti i kod nove državne vlasti jer nitko normalan neće odbiti dobre projekte - rekao je Huška u razgovoru za 034portal.


Osim poraza na parlamentarnim izborima, pakrački HDZ je doživio i lokalni udarac na izborima za mjesne odbore. Stranka je izgubila vlast u sva tri mjesna odbora u samom Pakracu.


- Stav birača prema Kukuriku koaliciji preslikao se i na mjesne izbore. Ne bojim se za sljedeće lokalne izbore jer ljudi će cijeniti konkretne rezultate na našem području - ustvrdio je pakrački gradonačelnik.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI