Leo Pandžić teško stradao u Sloveniji: ¨Oporavljam se, ali sezona mi je propala¨

Leo Pandžić u bolnici nakon pada s motocikla
(FOTO: Iz priv. kol. L. Pandžića)

30.03.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 17004

"Dobro je, sad sam kod kuće. Bio sam u bolnici u Brežicama gdje su mi pod anestezijom namještali lijevi lakat koji mi je ispao i desno rame. Zasad izgleda da nije ništa slomljeno, već su samo dislocirani. Slike pokazuju da je sve dobro i na mjestu", rekao nam je požeški motociklist Leo Pandžić nakon nesretnog pada na utrci u slovenskim Brežicama.



Protekli vikend je inače bio jako uspješan za ostale domaće vozače iz kluba Požega Promet. Matej Jaroš je osvojio 8. mjesto u jakoj međunarodnoj konkurenciji, a Mihael Pandžić je na svojem prvom nastupu u klasi MX Open završio na 25. mjestu. Leo bi ga ipak rado zaboravio jer mu je propala sezona. Najvažnije je da će se ipak oporaviti bez posljedica.


- Prije pada na kvalifikacijskoj utrci sam bio 23. Odvezli smo i jedan trening. Moram biti pod gipsovima minimalno mjesec dana. Sezona je tek počela, a za mene je propala. Dok sve to skupa krene, trebat će vremena. Rame je pogotovo na motocrossu jako problematično. S obzirnom na okolnosti, vrijeme nakon oporavka ću pokušati iskoristiti tako da se najbolje pripremim za iduću sezonu - dodao je Leo.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI