Novopečeni majstor stolar: ¨Ovo je moj osobni uspjeh i napredak¨

Dragan Treskanica
(FOTO: Tomislav Milanović)

11.05.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 10637

"Stolarsko zanimanje je dosta zahtjevno što se ne vidi možda naizgled. Ono je detaljno, potrebno je puno preciznosti, morate uključiti mozak i razmišljati. Nema ništa na pamet i na silu. Ova majstorska diploma znači moj osobni uspjeh i osobni napredak. Jednog dana planiram otvoriti svoj obrt, pomoći u gospodarskom napretku ove države, grada, i županije. 26 godina sam ovdje i puno mi znači ovo područje", rekao je 26-godišnji majstor stolar, Dragan Treskanica.


 
Majstorske diplome danas su u prostorijama Doma obrtnika u Požegi dodijeljene za 19 majstora u 10 zanimanja. Tako se majstorskom titulom okitilo šest stolara, četiri strojobravara, dva frizera, pekar, elektromehaničar, natkonobar, mehaničar poljoprivredne mehanizacije, kuhar, strojobravar, stolar, automehaničar i elktroinstalater.




Povelje Obrtničke komore Požeško-slavonske županije dobili su Bruno Hart, Božo Bošnjak i Željko Pojer.





- Nakon 22 godine ovo nam je veliko priznanje. U prošlu subotu smo u Ludbregu za mlijeko i svježi sir dobili zlatnu medalju. Mljekara Biz već 22 godine radi i živi s kvalitetom i ljudima. Ovo mi je izuzetna mi je čast i zahvaljujem Obrtničkoj komori na ovom priznanju – rekao je Božo Bošnjak. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI