SDP-ovci i HDZ-ovci zajedno za djecu kutjevačkog vrtića

Branko Tušek, Ivica Nikolić i Petar Živković
(FOTO: Vjeran Blašković)

04.06.2012. | Vjeran Blašković
Pregleda: 8283

Saborska nogometna reprezentacija u čijem će sastavu igrati SDP-ovi, HDZ-ovi i HDSSB-ovi saborski zastupnici u srijedu će na kutjevačkom nogometnom stadionu (18h) odigrati humanitarnu utakmicu protiv veterana Valis Aurea. Prihod odulaza bit će potrošen na nabavku opreme potrebne za rad sdjecom.

Saborski tim činit će tri ministra - Gordan Maras, Tihomir Jakovina, Arsen Bauk, potpredsjednik sabora Josip Leko te zastupnici Mario Habek, Damir Tomić i drugi iz SDP-a, Božidar Kalmeta, Goran Jandroković, Darko Milinović iz HDZ-a te Damir Vinković iz HDSSB-a.

Kako je rekao zastupnik Branko Tušek najavljujući utakmicu, gosti će obići i turističku ponudu Kutjevai podrum Kutjeva d.d., jer ga neki saborski zastupnici nikada nisu posjetili. Rekao je kako je vino jedan od najvrednijih proizvoda i da će ono biti važno i kada Hrvatska postane dio Europske unije. Humanitarne utakmice koje igraju veterani Valis Auree predstavio je Petar Živković.


Gradonačelnik Kutjeva Ivica Nikolić rekao je kako će planirano proširenje vrtića za 65 dodatnih četvornih metara koštati između 100 i 150 tisuća kuna te da bi radovi u vrtiću trebali biti završeni do 1. rujna. Vrtić pohađa 27 djece u mješovitoj skupini i 22 predškolaca, a s proširenjem vrtić će imati na raspolaganju 155 četvornih metara.


Cijena ulaznice je 10 kuna, a gradonačelnik je sve posjetitelje pozvao, ako žele, da mogu kupiti i više od jedne ulaznice.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI