Kopljar: Podupirem inicijativu za igralište na Sajmištu

Marko Kopljar u akciji, polufinale protiv Srbije
(FOTO: HaloPix/PIXSELL)

31.01.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 12526

"Mislim da je naša reprezentacija zapravo ostvarila strašan uspjeh na nezgodnom terenu i jedini poraz smo doživjeli protiv domaćina u onakvim uvjetima", rekao je hrvatski rukometni reprezentativac i trenutno najpopularniji Požežanin Marko Kopljar tijekom današnjeg boravka u Požegi.

- Ostvario sam osobni uspjeh prvenstveno zahvaljujući ekipi koja me povukla. Drago mi je zbog Požege i nadam se da će to biti dodatni poticaj za požeški rukomet - dodaje Kopljar koji je svoju rukometnu karijeru počeo igrajući za Požegu.

Na Europskom prvenstvu u Srbiji Kopljar se najviše istaknuo među hrvatskim rukometašima, briljiravši ponajviše u zadnje tri, najvažnije utakmice te je zaradio same pohvale od strane medija i javnosti.


- Satisfakcija je osvojiti nagradu, međutim to je timski sport u kojemu se uvijek neki igrač može malo istaknuti. Na ovom sam prvenstvu to bio ja, drugi put će netko drugi, to je tako. Pohvalio bih sve igrače koji su sudjelovali - skromno je komentirao Kopljar, kojemu je najveća životna želja nastupiti na olimpijadi.



Marko Kopljar poklonio je dres županu Aladroviću

- Kao i svakom sportašu, želja mi je barem nastupiti na olimpijskim igrama. A još kad bismo tamo osvojili neko odličje, to bi stvarno bio vrhunac.

Čuo je nešto i o inicijativi koju su pokrenuli mladi, da se u njegovom rodnom kvartu, požeškom Sajmištu izgradi sportsko igralište.

- Ne bih volio da se moje ime povlači, ali dobra je ideja. Volio bih da me s njom inicijatori bolje upoznaju. Sjećam se da smo se kao klinci u nedostatku igrališta morali igrati na ulici. Podupirem ideju i inicijativu za igralištem, Sajmištu to treba - odgovorio je.

Proslavljenog hrvatskog reprezentativca danas je primio i čestitao mu na uspjehu požeško-slavonski župan Marijan Aladrović u društvu saborskog zastupnika Franje Lucića.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI