Legende za advent dovode Gazde u Veliku

TS Legende
(FOTO: promo)

07.12.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 7067

Tamburaški sastav Legende organizira treću godinu zaredom koncert "Advent s Legendama", a drugu godinu njihov će koncert biti humanitarnog karaktera.

- Lani smo u ovo vrijeme odlučili pomoći dječaku Mateju Markanjeviću iz Trenkova i akcija se pokazala prilično uspješna. Ove ćemo godine u suradnji s Općinom pomoći socijalno najugroženijim obiteljima na veličkom području - rekao je Tomislav Galić iz TS Legende u razgovoru za 034portal.

Legende pozivaju građane da doniraju odjeću i obuću koja im više ne treba, a nekome bi mogla poslužiti. Prikupljanje robe je u petak od 13 do 19 sati u Društveno-vatrogasnom domu u Velikoj. Za iduću večer najavljen je koncert.


Osim veličkog sastava, nastupit će TS Zlatni vez, rock-grupa Beznadni slučaj i posebni gosti, popularni tamburaški sastav Gazde.


Galić najavljuje feštu koja će trajati do sitnih jutarnjih sati i vjeruje da će u veličkom društvenom domu biti najmanje 700-800 ljudi.

Koncert će se održati u Društveno-vatrogasnom domu u subotu s početkom u 20 sati. Cijena ulaznice je 20 kuna, a karte se u pretprodaji mogu kupiti u Velikoj (Škorpion, Grič, Lugarnica, Diablo, Ured TZ Velika), Denis (Radovanci), Patrick (Biškupci), u Požegi (Capitol, Porin, West) i u caffe baru Ceco u Kutjevu.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI