Svečano otvorenje Gradskih bazena u Požegi

Gradski bazeni Požega
(FOTO: M.M.)

03.06.2017. | M.M.
Pregleda: 23435

Danas je službeno otvoreno kupanje na Gradskim bazenima u Požegi koji su prošle godine temeljno rekonstruirani, a za dobru zabavu nakon otvorenja pobrinuo se DJ Matta. Na ulazu u bazene svi posjetitelji dobrog srca mogli su donirati određeni novčani iznos udrugi Sirius za zbrinjavanje životinja te tako pomoći ne samo udruzi već i nezbrinutim životinjama.








Bazene je otvorio dogradonačelnik Darko Puljašić te rekao:


" Želim da vam ova sezona kupanja bude duga i sunčana, da pazite jedni na druge te naši najmlađi kada završe sa školskom godinom budu ovdje kako bi uživali i oni koji ne znaju naučili plivati.

Nadam se da ćemo svi zajedno pridonijeti da naš Grad bude još ljepši, a ovim ćemo poboljšati našu ponudu jer je ovo naše požeško more te se zahvaljujem svima koji su došli i koji će doći u ovoj sezoni."




"Problemi su sada gori nego ikada jer je puno naših volontera otišlo za sezonskim radom te se u ovo vrijeme napušta previše životinja jer je othranjeno prvo leglo.

Vrijeme je godišnjih odmora te do kraja godine imat ćemo i drugo leglo životinja i previše odbačenih pasa. U ovim trenutcima mi se borimo na sve mogu načine moleći ljude da zbrinjavaju privremeno životinje.




Dug prema veterinarskoj imamo od 5 400 kuna koji će nam Grad podmiriti u donaciji od 5 tisuća kuna što nam zaista olakšava naš rad jer mi na veterinarsku moramo ići s gotovinom koju nemamo.

Udruga Sirius trenutno ima 5 pasa i 20 štenaca koje treba udomiti i o kojima trenutno skrbi te svi zainteresirani i voljni mole se da ih udome." - rekla nam je Gordana Malbašić predsjednica udruge Sirius




"Požega nisu samo njeni stanovnici ljudi već i njeni ljubimci. Svi smo mi odrasli uz kućne ljubimce i mislim da su oni zdravi za odrastanje naše djece prema tome Grad Požega će skrbiti zajedno što o svojim sugrađanima i kućnim ljubimcima koji čine naš grad bogatijim, ljepšim i ugodnijim za život." - dodao je Darko Puljašić





































Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI