I Veličani i Kaptolčani najavljuju pobjedu

07.10.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 5889

Nogometni klub Kaptol, vodeći u 1. županijskoj nogometnoj ligi, dočekuje u nedjelju Nogometni klub Papuk iz Velike. Bit će do derbi kola jer su obje momčadi visoko motivirane za pobjedu.

- Naša će momčad nastupiti u punom sastavu, svi su spremni za utakmicu. Dečki konstantno treniraju i ne vidim razloga da ne pobijedimo - rekao je Josip Soudek, tajnik NK Kaptol za 034portal. Soudek predviđa da će Kaptol pobijediti rezultatom 2:0.

Za razliku od Kaptola, Papuk neće nastupiti u punom sastavu.
- Imamo taj hendikep da su nam dva golmana ozlijeđena. Dvojica igrača su nam također ozlijeđena, a treći je isključen još od utakmice s Jakšićem. Imamo mladu ekipu i nisam zadovoljan suđenjem u dosadašnjim kolima. Igramo oslabljeni, ali bez obzira na sve to mislim da možemo pobijediti. Doći ćemo u Kaptol i pokušati pobijediti jer već smo pokazali da Papuk može dobiti bilo koju ekipu u 1. ŽNL, kao što se pokazalo i da možemo izgubiti od bilo koga - rekao je Damir Bognar, trener NK Papuk.


Papuk je u zadnja dva kola doživio dva teška poraza. Prvo je izgubio u gostima protiv Jakšića, a potom kod kuće od Hajduka iz Pakraca. Međutim, nedavnom pobjedom 1:4 protiv Slavonije u Požegi, Veličani su pokazali da uistinu mogu, čak i u gostima, poraziti one koji su trenutačno viši na tablici. Podsjetimo, Kaptol drži prvo, a Papuk je pao na 6. mjesto. Utakmica NK Kaptol - NK Papuk igra se u nedjelju u 15,30 sati.


Žuta podmornica stiže u Jakšić

Među ostalim utakmicama 9. kola 1. ŽNL, valja izdvojiti općinski derbi u Jakšiću, gdje će gostovati još uvijek neporaženi Eminovci. Jakšić je prošloga vikenda doživio poraz protiv Požege, ali je pretprošlog tjedna pobijedio Papuk kod kuće pa u nedjelju možemo svašta očekivati. Osim toga, Kamen iz Vetova gostuje kod Slavonije u Požegi. Inače bi to bila vjerojatno trening-utakmica za donedavne hrvatske ligaše, ali budući da su prošloga vikenda remizirali u Sulkovcima, u subotu bi na požeškom stadionu opet moglo biti napeto.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI