Prijeti li Karamarko državnim udarom?

Karamarko
(FOTO: Lidija Galić)

03.06.2016. | 034portal
Pregleda: 10745

Nakon višetjedne afere u koju je umočen sam šef HDZ-a Tomislav Karamarko sa svojom suprugom te pokazivanja mišića i prezentacije jedinstva na XVII. Saborustranke, žurnog otkazivanja sjednice Vlade i odlaska premijera Oreškovića u SOA-u, bilo je očito da se nešto gadno kuha.

Sam premijer Orešković pozvao jeKaramarka da odstupi na što mu je Karamarko u prisustvu HDZ-ovih ministara u Vladi RH poručio da nema njihovo povjerenje, što defakto znači da premijer bez ministara nema vladu.

Što se krije iza Oreškovićevogposjeta SOA-i? Nadamo se da ćemo uskoro doznati jer bi to svakako rasvijetlilo mnoga nagađanja.


Iz Karamarkovoga obraćanja javnosti da se naslutiti da HDZ neće tako lako u oporbene klupe i da će cjelokupna priča dobiti, po hrvatske građane, očigledno pogubannastavak. 2016. godina je godina koja je, svima jasno, politički izgubljena, pitanje: Koliko ćemo dugo gubiti još?



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI