¨Želimo poslati poruku da je i danas, u vremenu u kojem živimo, moguće zajedništvo¨

župnik Jozo Jurić
(FOTO: Mladen Mirković)

30.05.2016. | Mladen Mirković
Pregleda: 12170

Jučer je u župi Sv. Leopolda Mandića održan Dan župnog zajedništva, povodom 40-te obljetnice postojanja župe i 150. obljetnice rođenja zaštitnika župe Sv. Leopolda Mandića.

Župljani sa svojom djecom koja idu u vrtić Sv. Leopolda Mandića, mladim križarima i vjeroučenicima iz osnovne škole, kroz razna su scenska događanja uz pjesmu pokazali kreativnost, ali i dušu mladih ljudi.

Nakon programa u crkvi, prepustili su se razonodi i rekreaciji kroz razne igre nakon čega su se zajednički družili oko stola s preko 600 obroka graha i palačinki, a svakako da slavlje nikako ne može biti bez pjesme i tambure osobito kod nas u Slavoniji pa ni toga nije nedostajalo.


- Mi kao župa želimo poslati poruku jedni drugima, ali i ljudima oko nas da je i danas u vremenu u kojem mi živimo moguće zajedništvo. Utoliko što mi jednostavno kažemo da živeći jedni za druge možete pomoći uz mene da drugi žive - poručio je župnik Jozo Jurić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI