Priprema se gradilište: ¨Velika će postati vodilja turizma¨

Bageri pripremaju gradilište Zlatnih termi
(FOTO: Anđelko Banović)

10.11.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 15844

Nakon višemjesečnim poteškoća s dokumentacijom te odgađanja početka radova, bageri su konačno osvanuli na veličkim bazenima. Predstavnik investitora Rudolf Radiković ovaj puta početak izgradnje Zlatnih termi najavljuje za dvadesetak dana.

- U tijeku je priprema gradilišta. Moramo riješiti odvodnju kako nam se voda s okolnih brda ne bi slijevala na samo gradilište. Čistimo i krčimo teren kako bi mogli strojeve mogli dovesti na gradilište te početi sa zemljanim radovima. Unatoč tome što počinje zima radit ćemo bez prestanka kako bi bazeni bili spremni do kraja kolovoza 2015. - rekao nam je Radiković. Kaže kako je pri kraju zatvaranje financijske konstrukcije.







- Bageri su tamo i sretni smo što se krenulo. Ogradit će gradilište i pripremiti teren. Otpočetka sam vjerovao u taj projekt. Tijekom dvije godine puno je truda uloženo u to i vjeruje da će završetkom projekta Veličani imati od toga koristi te da će naš kraj postati vodilja turizma u našoj županiji i regiji - dodao je Vlado Boban, načelnik općine Velika.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI