Objavljen popis izvođača koji će nastupiti na Aurea festu

Marko Musil - Pitam se
(FOTO: YouTube/Screenshot)

02.07.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 10328

Završeno je natjecanje za ulazak u finale požeškog Aurea festa. Među 17 odabranih pjesama popularne glazbe, u najuži krug onih koji će nastupiti na požeškoj pozornici prošlo je 10 izvođača čije su pjesme bile preslušane najviše puta na YouTubeu. To su Marko Tomasović, Tomislav Šantek, Ivan Turkalj, Viktorija Medvarić, Marko Musil, Prva liga, Veza na daljinu, Vladimir Kljajo, Dražen Čuturić i Alen Bičanić.

Među njima svakako treba izdvojiti Požežanina Marka Musila, kojemu je pjesma "Pitam se" tek druga solo pjesma koju je snimio, a već je ostvario ovako veliki uspjeh.

Što se tiče Festivala tamburaške glazbe "Zlatne žice Slavonije", od 20 natjecatelja u finale su prošli sljedeći sastavi i izvođači: Cure iz centra, Od srca do srca, Vlado Bašić, Prijatelji, Slavonski vez te Tajana Lončarić i Arteški bunar, a iz naše su županije finalisti Zlatna dolina, Posegana, Zlatni vez i Garavuše.


Uz mlade nade tamburaške i popularne glazbe, na požeškom sedmodnevnom festivalu nastupit će i brojna poznata imena, kao što su Miroslav Škoro, Slavonske lole, Gazde, Boris Ćiro Gašparac, Šima Jovanovac, Slavonski dukati, Dike, Patria, Bosutski bećari i Begini.


Aurea fest u Požegi bit će održan od 1. do 7. rujna na Trgu Sv. Trojstva.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI