Ivona Kordiš izabrana za predsjednicu Savjeta mladih

Članovi Savjeta mladih Grada Požege s gradonačelnikom i predsjednikom Gradskog vijeća
(FOTO: 034portal)

17.01.2013. | Domagoj Katić
Pregleda: 8886

Nakon što je Gradsko vijeće tajnim glasovanjem izabralo članove Savjeta mladih Grada Požege, danas je on svojom konstituirajućom sjednicom i zaživio. Za predsjednicu je izabrana Ivona Kordiš, dok je za njezinog zamjenika izabran Bojan Đurđević. Ostali članovi Savjeta su Adrijana Jurić, Tena Šegota, Ivana Bender Pandža, Igor Nenadović i Andrea Bolić.

Od ukupno 7 članova požeškog Savjeta mladih, petero je iz SDP-a, a po jednog predstavnika imaju Požeški sportski savez i Požeške mažoretkinje.

Gradonačelnik Zdravko Ronko je rekao kako od njih očekuje da svojim radom budu pomoć Gradskom vijeću i njemu kao gradonačelniku. Istaknuo je i kako su im vrata Grada uvijek otvorena za sva pitanja i sve prijedloge te im zaželio puno uspjeha u radu. Savjet će uskoro donijeti program rada, s obzirom da ima pravo davati mišljenja i prijedloge Gradskom vijeću kako bi unaprijedili položaj mladih u Požegi.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI