Štagalj potpuno izgorio, vatrogasci spasili kuću

Gašenje požara u Cerovcu
(FOTO: Domagoj Katić)

12.12.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 10235

Požar na štaglju iza obiteljske kuće u mjestu Cerovac kod Jakšića izbio je danas oko podneva. Na intervenciju su poslani vatrogasci DVD-a Jakšić, DVD Kutjevo, a pomogli su i djelatnici JVP Požega s jednom cisternom.



- Zaprimili smo dojavu oko 12,35 i brzo smo bili na mjestu događaja s dva vozila i 11 vatrogasaca. Požežani su došli s cisternom jer nam je nedostajalo vode za gašenje, a potom smo u pomoć pozvali i kolege iz Kutjeva, koji su se odazvali s 3 vozila i osam vatrogasaca. Uspjeli smo zaustaviti prodor vatre u kuću. Zahvatila je krovište, ali kuća je spašena pa možemo reći da je intervencija bila uspješna - rekao nam je Vjekoslav Jakoubek, zapovjednik intervencije u DVD-u Jakšić.





U požaru je izgorio štagalj. Vatra je u potpunosti ugašena oko 15 sati.

Dodano 13. prosinca

Provedenim očevidom policija je utvrdila da je uzrok požara pepeo i ostaci užarenog gorivog materijala iz peći na kruta goriva koji je u papirnatoj vrećici odložen u gospodarskoj zgradi , a koji se potom zapalio te se požar proširio na unutrašnjost gospodarske zgrade u kojoj su se nalazili razni zapaljivi predmeti. U požaru je u potpunosti izgorjelo krovište gospodarske zgrade kao i predmeti u njoj te dio krovišta obiteljske kuće. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, javljaju iz PU požeško-slavonske.



FOTO Ovdje pogledajte više fotografija.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI