Studenti s pleterničkog područja pripremaju najluđi party dosad

Organizatori partyja Pozdrav studentima
(FOTO: Domagoj Katić)

26.09.2012. | Domagoj Katić
Pregleda: 10230

Udruga "Mladi za mlade" najavila je na današnjoj konferenciji za medije ovogodišnji, već tradicionalni party "Pozdrav studentima" koji će se održati u petak u pleterničkoj kini dvorani.

Svirat će rock grupa "Beznadni slučaj", a prije i poslije atmosferu će podizati dva mlada DJ-a s pleterničkog područja, Hemingway i Carlx.

- Broj studenata iz našeg kraja svake se godine povećava i mi im želimo omogućiti prije odlaska na fakultet da se još jednom nađu sa svojim prijateljima i zabave u svom gradu. Kupnjom kupona pomoći Udruzi od 50 kn posjetitelji osiguravaju ulazak u kino dvoranu i besplatno piće tijekom cijele večeri, kao i svake godine do sada  - rekao nam je Luka Čirko, jedan od članova organizacijskog odbora.


Party se ove godine organizira u suradnji s Udrugom studenata Požeško-slavonske županije "Vallis Aurea". Plan im je nadmašiti prošlogodišnji uspjeh od čak 450 posjetitelja. Predsjednica osječke podružnice Udruge "Vallis Aurea", Josipa Brkić kaže kako je zadovoljna učinjenim i aktivacijom obje udruge koje su učinile velik posao kako bi se i ove godine party mogao održati.


- Drago mi je da nam je ponuđena ova suradnja i nadam se da ćemo u budućnosti češće surađivati kako bismo pružili mladima što raznovrsniji sadržaj - dodaje Josipa.

Početak partyja "Pozdrav studentima" najavljen je za 21 sat.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI