Najbolji teniski juniori i juniorke u Požegi

Leon Abramović
(FOTO: Zdenko Hickl)

14.04.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 7509

Nadolazećeg vikenda na teniskim terenima teniskog kluba Požega se održava Otvoreno prvenstvo Požege za tenisače i tenisačice do 16 godina. To je ujedno i službeni turnir Hrvatskog teniskog saveza.
- Dugogodišnjim kvalitetnim radom i zalaganjem smo dobili tu čast od krovne teniske organizacije da organiziramo prvnenstvo Požege, rekao je glavni trener Robert Brkljač.
Očekuju se najbolji natjecatelji iz cijele regije i šire. Požežanin Leon Abramović kao 18. u Hrvatskoj je jedan od glavnih konkurenata u muškoj konkurenciji, a u ženskoj konkurenciji, također Požežanka, Ana Tomić kao 44. u Hrvatskoj.

Rezultati proteklog vikenda
Filip Matić je osvojio 3.mjesto u pojedinačnoj, te 1. mjesto u konkurenciji parova na turniru Hrvatskog teniskog saveza do 12 godina u Valpovu. Ukupno je nastupilo četvero požeških natjecatelja. Luka Bunčić je još došao do četvrtfinala. Nastupili su još Karlo Duvnjak i Marko Vrkljan.
- To je dobar rezultat, čime ostvarujemo kontinuitet na natjecanju u Valpovu, gdje je prošle godine Ivan Jelić osvojio 2. mjesto, rekao je Brkljač.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI