Policija u Gimnaziji: Nestao maturantski imenik!

Gimnazija Požega
(FOTO: Mario Nakić)

30.03.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 15604

Policija je danas vodila istražne radnje u zgradi požeške Gimnazije. Prema dojavi čitatelja, saznajemo kako je nestao imenik jednog maturantskog razreda i nitko ne zna gdje je. Neslužbeno doznajemo da ni policija nije još ništa otkrila. Potom su nam se javili i drugi čitatelji, koji pitaju što će biti sada s tim razredom, njihovim ocjenama te hoće li se moći upisati na fakultet.

Ravnatelj na putu

Nazvali smo Pavla Bucića, ravnatelja Gimnazije, koji se baš nalazio na putu iz Opatije i tvrdi da ne zna ništa o tome. Nakon što smo ga upoznali sa saznanjima 034portala, sjetio se da su mu ipak javili o "stanovitim problemima".
- Ne mogu vam ništa reći dok ne dođem i ne vidim što se zapravo dogodilo. Javili su mi o stanovitim problemima, ali ja sam uvjeren da to nije ništa s drastičnim posljedicama. Učenici se ne trebaju brinuti jer sve su njihove ocjene iz prvog polugodišta pohranjene, a profesori su s ispita vodili svoje bilješke, objašnjava ravnatelj.


Nagađanja


O odgovornosti također nije htio ništa reći dok se ne utvrdi čija je to zapravo krivica.

Kako neslužbeno doznajemo, među učenicima i profesorima po Gimnaziji se priča kako se profesorima često "ne da nositi imenik iz razreda u razred, pogotovo ako u međuvremenu žele odmoriti u zbornici ili zapaliti cigaretu", pa ih ostavljaju kod dežurnog učenika, koji ih potom nosi u učionicu. No, je li nemar profesora uzrokovao nestanak ili se pak radi o nečemu drugome, još se ne zna.

U svakom slučaju, ravnatelj Bucić je najavio da će sutra znati više o nestanku imenika pa ćemo pravovremeno obavijestiti javnost o daljnjem tijeku događaja.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI