¨Vision One¨ - kompletna turistička ponuda u jednoj mobilnoj aplikaciji

"Vision One" - kompletna turistička ponuda u jednoj mobilnoj aplikaciji
(FOTO: pozega.hr)

24.05.2017. | M.M./pozega.hr
Pregleda: 6299

Nedavno je na tržište lansirana Vision One – mreža mobilnih aplikacija koja povezuje aplikacije iz različitih kategorija interesa. Pomoću Vision One korisnik može pronaći raznolike sadržaje i povezati se s onime što mu je potrebno. U Vision One obitelj uključila se i TZ Grada Požege te je od sada sva ponuda turističkih sadržaja našega kraja dostupna putem mobilne aplikacije.

- Danas je važno na jednom mjestu imati kompletnu ponudu turističkih sadržaja – smještaja, restorana, manifestacija, atrakcija, kulturnih i sportskih događanja, te ponudu poljoprivrednih gospodarstava što je osobito važno za Slavoniju. Svi ti sadržaji objedinjeni su upravo ovom aplikacijom. Cilj projekta je umrežavanje svih dionika u turizmu kontinentalne Hrvatske što je danas od velike važnost jer se fokus treba staviti na kontinent i Slavoniju te na sve one potencijale koje mi imamo – pojasnila je Silvija Podoljak, direktorica TZ Grada Požege.





Skidanjem samo jedne aplikacije jednostavno i brzo možete pretražiti interesne kategorije i pregledati sadržaje ostalih aplikacija. U izborniku su vijesti, manifestacije, smještaj, gastro ponuda, turistička ponuda, znamenitosti, suvenirnica, brošure, galerija, kontakt, društvene mreže i poveznice. Ponuda Vision One trenutno obuhvaća 8 županija kontinentalne Hrvatske i sadržaja unutar njih, a razvija se i dalje.





- Mobilne aplikacije su sve veći trend u svijetu. Jednostavnije, brže i praktičnije su za korisnika koji želi u kratkom vremenu saznati bitne informacije o nekoj destinaciji, usluzi, događanju ili proizvodu. Stoga se kroz ovaj projekt povezuje cjelokupna turistička ponudu koja se može pretražiti skidanjem samo jedne mobilne aplikacije – rekao je Danijel Botić, voditelj marketinga i prodaje Vision Team d.o.o.

Vision One aplikacija omogućava kreiranje vlastite liste interesa kako biste na jednostavan i zanimljiv način u svakom trenutku imali kontakt s omiljenim turističkim ponudama i atrakcijama, raznim manifestacijama, sportskim organizacijama, gastronomskim ponudama i ostalim raznolikim sadržajima.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI