Slavija brani naslov protiv Slavonije

Nogometna utakmica
(FOTO: sportalo.hr)

19.05.2017. | Ante Mandarić/sportalo.hr
Pregleda: 6235

U finalu Županijskog nogometnog kupa ponovno ćemo gledati dvoboj dvije najbolje momčadi požeštine, branitelja naslova Slavije i prošlogodišnjeg finalista Slavonije.




Slavija je do finala stigla na puno teži način, gostovali su na Rekreaciji i uz puno muke izborili minimalnu pobjedu golom Tomislava Žuljevića početkom drugog poluvremena. Bila je to šahovska partija, a Požega je definitivno ugodno iznenadila kako se nosila s momčadi koja igra dva ranga iznad njih, barem za sada. S pravom su od strane domaće momčadi bili nezadovoljni suđenjem, zakinuti su za dva klasična jedanaesterca, no i kapetan Požege Miroslav Lujić je zaradio isključenje, no prošao je samo sa žutim kartonom. Lujić je dovukao Požegu do naslova prvaka u 1. ŽNL, no u polufinalu kupa ipak je bio tragičar, naime u završnici utakmice je loše pucao napokon dosuđeni kazneni udarac, vratar Slavije Matej Blašković je lakoćom obranio taj pokušaj i odveo svoju momčad u novo finale kupa.






Tamo Slaviju ponovno čeka stari rival s druge strane Orljave – Slavonija. Špeharova momčad bila je vrlo uvjerljiva protiv Kutjeva u gostima, iako rezultat možda malo i vara. Kutjevo se odlično nosilo s Plavima dok je bilo snage, a u zadnjih 30ak minuta Slavonija je do vrha napunila mrežu domaćih. Kutjevo je prvo došlo do prednosti autogolom Požežana, a do poluvremena je Slavonija vratila stvari na njihovo mjesto golovima Podobnika i Pavelića. U završnici utakmice Kutjevo je jednostavno tjelesno palo i to je Slavonija iskoristila da dođe do uvjerljive 6:1 pobjede.

Finale će se igrati na nautralnom terenu, prema trenutnom planu 7. lipnja.










Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI