Na Farmu došao još jedan Požežanin

Josipa i Ivan Tomljenović
(FOTO: Dnevnik.hr)

17.12.2016. | M.B./Dnevnik.hr
Pregleda: 28957

Za pratitelje Farme i one koji još nisu odustali navijati za našu Požežanku Josipu Tomljanović, donosimo nekoliko informacija o tijeku situacije na Farmi jer već neko vrijeme nismo pisali o Josipi.¸

Ona je kao jedina ženska osoba ušla u finale Farme i tako se i dalje bori za nagradu od 500 tisuća kuna. Svi farmeri ovaj tjedan su posebno veseli jer su im na Farmu došli gosti, njihovi najbliži. Tako je Josipu posjetio njen brat Ivan koji će na Farmi provesti nekoliko dana.




O Josipinom oduševljenju ne moramo ni govoriti jer svatko bi bio sretan što nakon tri mjeseca izoliranosti vidi nekog svog. Josipa za brata kaže da je oduvijek bio više priklonjen majci a ona ocu, to je potvrdio i Ivan: "Mama je bila više naklonjena prema meni zato što sam ja više kao žensko dijete. Sestra ima drugačiji temperament, ona je drugačija osoba, ona je više na tatu".


Josipa se prisjeća kako su ona i brat bili nemirni kao djeca: "Bili smo nemirni oboje, ja sam ostala nemirna, on je malo mirniji." kazala je Josipa te dodala: "Brat je uvijek bio mamin i tatin sin, a ja sam imala zadnju riječ, nisam se dala zezati."



Iako Josipa bratu zamjera što pokušava biti dobar sa svima, Ivan u tome ne vidi ništa sporno: "Nisam se došao svađati, došao sam da nema svađa, da se svi družimo i uvijek sam podrška svojoj sestri." Josipi će brat, kako kaže, faliti nakon što napusti farmu, ali tješi je što će i ona uskoro ići doma: "Bit će mi teško kad bude išao, ali tješi me to što znam da sam i ja još kratko tu, tako da ću izdržati." zaključila je Josipa.

Mi smo ponosni na našu Josipu, navijamo za nju i nadamo se da će glavna nagrada doći u Požegu. Podršku Josipi možete dati slanjem SMS poruke s njenim imenom na broj 666 888 (cijena SMS-a 3,72 kn). Sretno, Josipa!
www. dnevnik.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI