¨Zlatni lug¨ povećao kapacitet za 20 smještaja i sada prima autobus turista

Obitelj Pandžić vlasnici "Zlatnog luga"
(FOTO: A.M.)

30.11.2016. | A.M.
Pregleda: 22275

Obitelj Pandžić koji su vlasnici poznatog nam "Zlatnog luga" iz Donjih Emovaca danas su predstavili i proširili svoju turističku ponudu za 20 novih smještaja.

"Danas smo uspjeli konačno privesti radove kraju i danas je Požega bogatija za još 20 ležajeva i ukupno smo mi u ovom momentu došli do one fantastične brojke od jednoga autobusa i s ovime najavljujem da krećemo u novu priču.

Do sada nitko od agencija nije htio s nama razgovarati jer ispod autobusa nitko neće ništa ugovarati i dogovarati. Ja smatram da će Požega s ovim smještajima dobiti jako puno i da ćemo konačno biti prepoznatljivi kao jedno turističko odredište." Rekao je Thomas Heinz Pandžić.






Obitelj Pandžić je na malo drugačiji način obogatila kompletnu ponudu, tako što su omogućili gostima uz standardni sadržaj soba po jedan dnevni boravak i jednu igraonu ako ljudi dolaze i kada kiša pada.













Na proljeće kreće uređenje dječjeg igrališta tako da bi s time povezali priču s restoranom i popratnim sadržajem uz restoran, kamp stopom koje je nešto što svima definitivno treba te jezerom za kupanje koje će biti sljedeće godine završeno.

Do sada Pandžići su pokušavali nešto odraditi i dobiti nekakva sredstva iz EU fondova, međutim njihovo mišljenje je da zakon nije dobro složen, jer u Europskoj uniji dijele novce za ovakve investicije, ali oni nisu uspjeli dobiti jer prvi projekt koji su podnijeli i koji su tražili radili su ga preko OPG-a i sve su financirali iz svojih sredstava pa su sami sebi ostali dužni i automatski su bili odbačeni s natječaja.

"Mi smo sada zaokružili priču i s Novom godinom prelazimo u firmu "Zlatni lug d.o.o." koja će voditi kompletan taj projekt u turizmu i očekujem da će se neke stvari mijenjati i da ćemo mi možda nešto i dobiti od fondova. Jedino smo do sada dobili nešto od Ministarstva turizma u više navrata koji su prepoznali taj kontinentalni turizam i zahvaljujem se bez obzira koliko je to bilo.

Za ovu kuću nismo ništa dobili jer ona nema veze s tim projektima već smo sami sve financirali i sa završetkom će biti investicija oko 120 tisuća eura koje smo uložili u ovoj godini." Zaključio je Thomas.

Novo otvorene smještaje i kuću blagoslovio je vlč. Jozo Jurić nakon čega su gosti obišli smještajni prostor i ponudu koja se nudi te nakon obilaska zaputili se na objed uz dobru čašicu vina.





































Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI