Neferoviću pada potpora, Puljašić raste

Vedran Neferović i Darko Puljašić
(FOTO: 034portal)

15.11.2016. | I.V.
Pregleda: 16603

Kako smo svjedoci turbulentnih zbivanja u požeškom HDZ, očemu do sada pisali brojni mediji, smjeni Ante Šolića sa mjesta predsjednikakluba vijećnika HDZ-a i imenovanje Dragana Borevca na njegovo mjesto teporemećenih odnosa između trojca koji sada upravlja Gradom, prije nekoliko danasmo otvorili anketu sa pitanjem: Tko će biti kandidat HDZ-a za gradonačelnika.

Očito je da u toj stranci postoji nekoliko struja koje se,vjerujući da će upravo HDZ dati slijedećeg gradonačelnika Požege, bore za tupoziciju nastojeći sebi osigurati svjetliju materijalnu a i onu političku budućnostkoja za sobom nosi moć i utjecaj.

Upravo je zato naša anketa obuhvatila sadašnje najeksponiranije kandidateHDZ-a, Antu Šolića, Darka Puljašića, Marija Pilona i Vedrana Neferovića izmeđukojih bi se, kako mnogi vjeruju, trebao pronaći kandidat za slijedećeggradonačelnika.


Kako se brojka anketiranih čitatelja bliži tisući arezultati daju ogromnu prednost sadašnjem predsjedniku Gradskog odbora testranke Darku Puljašiću (65,41 %) odlučili smo suočiti kandidate sa rezultatimaankete i čuti njihov komentar na cijelu situaciju.


Rezultati ankete na 983 glasača izgledaju ovako:

- Darko Puljašić – 65,41 %

- Vedran Neferović – 23,3 %

- Mario Pilon - 6,82 %

- Ante Šolić – 4,48 %

Evo što na rezultate ankete kažu kandidati:



- Čudi me prednost gospodina Puljašića nad gradonačelnikomNeferovićem kojeg smatram jačom osobom i koji je jako puno napravio za Požeguzadnje tri godine, a i prije kao profesor tjelesnog a onda i ravnatelj Tehničkeškole. Mislim da anketa nije realna i ne odražava stvarno stanje na terenu –poručuje bivši predsjednik kluba vijećnika HDZ-a u Gradskom vijeću Ante Šolić



Mario Pilon anketu nije želio komentirati.



Gradonačelnik Vedran Neferović je ukratko rekao da ga nezanimaju niti rezultati ankete, niti sama anketa.



- Nemam komentara na zločeste ankete koje unose nemir ipodjele u društvo, HDZ je jedinstven i HDZ će odlučiti tko će biti kandidat zagradonačelnika Požege a građani će to na izborima potvrditi – kratko je rekaopredsjednik požeškog HDZ-a Darko Puljašić

Naša anketa će trajati i dalje stoga pozivamo sve čitatelje034portala da odraze svoj stav i mišljenje o tome tko je od navedenih kandidatanajbolji izbor za gradonačelnika na slijedećim lokalnim izborima. Anketa senalazi pri dnu stranice i glasati možete bez straha, anonimno je.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI