Josipa izgubila kontrolu i napala Jasminu

Josipa Tomljanović Farma
(FOTO: Dnevnik.hr)

27.10.2016. | M.B./Dnevnik.hr
Pregleda: 19777

Čini se kako Josipi nije svanuo jedan od boljih dana na farmi. Najprije se sukobila s Tomislavom, da bi potpunu kontrolu izgubila u svađi s Jasminom. Dok je još pila svoju jutarnju kavu, Tomislav ju je upitao gdje je ostavila praktikum, na što mu je ona odgovorila da ga nije ona nigdje ostavila, a Tomislavovo inzistiranje da mu vrati praktikum , Josipu je dovelo do ruba živaca.

-"Sad ćeš ti mene slušati kad ti budem govorila, je li ti jasno? Smrade jedan! Uzmi uputnicu i idi kod doktora!"- poručila mu je Josipa, a Tomislav je jedva dočekao otrčati do ograde i prepričati sve Kristijanu.





Nakon svađe s Tomislavom, Josipa se obratila zajednici kazavši im kako joj je protekla dva mjeseca s njima bilo prekrasno, no kako više nema snage. "Vama svaka čast, ali ja ne želim više gubiti vrijeme zbog jednog pojedinca. On će mene birati i ja ću pustit." rekla im je Josipa, a Goran je s nepovjerenjem dodao: "I onda je on dobio što je htio!" Drugi okršaj Josipa je imala s Jasminom. Naime, Mario je odveo farmere na ničiju zemlju gdje su svi zajedno vježbali. Nakon što je trening završio, Jasmina se zezala sa svojom zajednicom koristeći njihove interne fore, da bi odjedanput Josipa došla do nje i verbalno je napala. "Ona je mene izvrijeđa, ja sam ostala sjediti i poslala sam joj par pusa. Pokušala me šakom udariti po glavi, na to joj je Gordan blokirao." objasnila je Jasmina i dodala kako je ponosna na sebe što se nije dignula i usprotivila joj se.


Za razliku od Jasmine koju je iznenadio Josipin nasrtaj na nju, Josipa pak smatra kako su obje krive za svađu. "Današnja svađa je bila uzrokovana i s jedne i s druge strane jer kupi se kupi i eto, rekli smo si neke stvari koje smo si htjeli reći. Ako želi rat., rat će i dobiti." najavila je.

Vidimo da su se stvari na Farmi opasno užarile a naša Josipa jedna je od glavnih uloga u vatrenim svađama. Nadamo se da neće pokleknuti pod pritiskom i da će izdržati do kraja. Sretno, Josipa!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI